Snurk je? Voel je je de hele dag moe? Het kan zijn dat u lijdt aan Obstructieve Slaap Apneu (OSA). OSA wordt veroorzaakt door volledige obstructie van de luchtwegen in vergelijking met snurken dat wordt veroorzaakt door een minimale obstructie in uw luchtwegen. Met OSA kunt u meerdere keren per nacht wakker worden zonder dat u het soms beseft. Bovendien kan OSA leiden tot potentiĆ«le gezondheidsrisico’s zoals hoge bloeddruk en beroerte. Om de beste behandelingsoptie te bevestigen en te vinden, moet u een slaapspecialist raadplegen.

Raadpleeg een slaapspecialist om goed te slapen

Slaapspecialisten zijn medische Dormicum bestellen met ideal zonder recept professionals die uw slaapproblemen beoordelen en informatie geven over beschikbare behandelingen. De American Academy of Sleep Medicine (AASM) heeft een aantal artsen en onderzoekers die constant oplossingen proberen te vinden voor slaapgerelateerde problemen. De American Board of Sleep Medicine heeft een aantal artsen en onderzoekers gecertificeerd als “Board Certified” in slaapgeneeskunde. Zorg ervoor dat u een “Board Certified” slaapspecialist raadpleegt.

Voor moeilijk op te lossen slaapproblemen kunt u het beste een specialist raadplegen. Waarom? Simpelweg omdat ze hoog opgeleid zijn in slaapgeneeskunde en -behandeling. Voor een specialist moet u naar een slaapcentrum of een slaapkliniek. Als u op zoek bent naar een gecertificeerde arts, kunt u uw huisarts vragen om iemand die hij kent door te verwijzen, of u kunt uw lokale ziekenhuizen of slaapcentra raadplegen.

U kunt er ook voor kiezen om op internet te zoeken naar websites, aanbevelingen en rapporten over een aantal gekwalificeerde artsen in uw stad. Mogelijk moet u veel vragen over uw slaapgewoonten en levensstijl beantwoorden. Daarna zal de specialist de beste behandeling voor u aanbevelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *