Hoe werken zonne-tuinverlichting?

0

 

Tuinverlichting op zonne-energie is een populaire manier om een looppad te verlichten of om een mooi accent te geven aan een prachtig aangelegde tuin. Deze geweldige armaturen kunnen worden gebruikt om vrijwel elke buitenruimte te verlichten, van de oprit tot het terras en er zijn geen snoeren of kabels nodig om te installeren. Dus, hoe werken ze?

Tuinverlichting op zonne-energie wekt zonne-energie op en slaat deze op door middel van zonnecellen in het armatuur. Het is belangrijk om op te merken aan hoeveel direct zonlicht een lamp op zonne-energie wordt blootgesteld, omdat dit bepaalt hoe lang de lamp ‘s nachts zal werken. Sommige lampen kunnen ook langer meegaan dan andere, afhankelijk van de specificaties van de fabrikant, www.solarledverlichting.nl dus het is een goed idee om wat te vergelijken. Zonnelampen kunnen ‘s nachts 8 tot 18 uur meegaan, afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die ze overdag hebben ontvangen en afhankelijk van het armatuur zelf.

Voor optimale resultaten van verlichting op zonne-energie kan blootstelling aan zonlicht in het noorden aanzienlijk verhogen hoe lang de lichten ‘s nachts zullen werken, terwijl blootstelling aan zuiden en schaduw hun output kunnen verminderen.

Een ander ding om te overwegen is om te investeren in gloeilampen of LED-lampen. LED-lampen zijn om verschillende redenen ideaal. Ze stralen een natuurlijker, helderder licht uit, produceren zeer weinig warmte en kunnen tot 20 jaar meegaan.

Er zijn grote vorderingen gemaakt sinds de komst van de eerste tuinverlichting op zonne-energie. Ze zijn nu energiezuiniger, helderder en onderhoudsvrij. Deze lampen zijn eenvoudig te installeren en voegen niet alleen veiligheid toe aan elke buitenruimte, maar verrijken ook het landschap met stijl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *